A room with a view

Zwarts Bouwbedrijf toverde in samenwerking met SK interieur een twee-onder-een-kapwoning aan de Nieuwe Waterweg om tot een juweeltje. Het pand leende zich bij uitstek voor een volledige modernisering. Dit is gelukt, en hoe! Op deze unieke locatie met schitterend uitzicht is het met recht ‘a room with a view’.

SK interieur ontwierp de totaal nieuwe indeling, rekeninghoudend met de specifieke wensen van de klant: een moderne, maar warme sfeer, een zwevende trap, een haard en een aan het oog onttrokken lift. Ook wilde de klant dat een al aangeschaft schilderij van alle kanten zichtbaar moest zijn. De oplossing: een doorkijkhaard. SK interieur verzorgde ook de inrichting van de woning: nieuwe meubelen, vloeren, raambekleding, verlichting, accessoires en kunst. Tijdens de verbouwperiode was ik dagelijks betrokken bij het project, in nauwe samenwerking met de aannemer en klant.