referenties

Het binnenshuis laten afbouwen van ons penthouse kostte ons heel wat hoofdbrekens, tot Sandra in beeld kwam.
Wij hebben haar de leiding over het hele project gegeven en dat heeft ze goed gedaan. Het heeft ons veel zorgen bespaard en we zijn blij met het eindresultaat.
Sandra kende de juiste mensen en bedrijven waar we konden krijgen wat we in het hoofd hadden, kwam met goede ideeën (zoals bijvoorbeeld voor het verlichtingsplan, de zonwering, maatvoeringen, enz.) en vond oplossingen als we bij de uitvoering tegen praktische problemen aanliepen.
Ze heeft onze eigen ideeën en voorkeuren gerespecteerd en daarover goed met ons meegedacht en ons daarin geadviseerd.
Ze was precies en correct en dat wisten ook de mensen die het werk uitvoerden...
Kortom: we kunnen haar van harte aanbevelen.

Fam. Van der Ziel

Sandra is bij ons in begin 2013 gekomen voor het interieur van ons nieuwe huis.
Wij zijn er erg over te spreken, ze luisterde goed naar onze wensen en heeft die perfect uitgevoerd .
Sandra zouden wij zo aan iedereen kunnen aanbevelen.
nogmaals bedankt hiervoor !

Fam. v.d. Lans, Honselersdijk

In 2010 zijn we begonnen met ontwikkeling van een nieuw te bouwen woning. Via onze bouw begeleider kwam de naam SK interieur naar boven en heb ik contact opgenomen met Sandra. In het eerste gesprek gaf Sandra aan dat het niet gaat om de Style (modern, klassiek etc.), maar om inleving in de klant en zo de wensen in te vullen. Dit vonden wij een goed uitgangspunt, want we wilde geen ‘’herkenbare handtekening’’ van een binnenhuis architect. Ik noem nu binnenhuis, maar in het tweede gesprek kwam Sandra ook met het idee dat een deel van de gevel aangepast moest worden om zo in de keuken beter met het zicht/glas uit te komen, eerste dachten we dit gaat heel snel, maar al snel zagen we de voordelen van de verschuiving glaspui en konden we de architect van de woning overtuigen. Dit gaf ons een goed gevoel. Een binnenhuis architect die ook nog even verder kijkt dan alleen inrichting en kleurenplan. Sandra is vroeg betrokken geweest in het project en dit heeft goed gewerkt omdat je allerlei zaken voor bent en niet achteraf aanpassing van ruwbouw of afbouw moet doen. Dit traject heeft voor Sandra een kleine 3 jaar geduurd en is ze continu betrokken geweest. Sandra heeft voor ons het lichtplan, indelingen, kleurenplan, stoffering en contacten gelegd voor allerlei materialen. We hebben een gezonde discussie gehad over allerlei aspecten in de woning, waarbij het goed is dat Sandra ook vasthoud aan haar idee, maar ook luistert naar de klant. Samengevat hebben we Sandra als zeer prettig ervaren in het hele traject en veel toegevoegd heeft om tot het eindresultaat te komen en niet onbelangrijk voor een heel net tarief.

Fam. Beekhuizen

Sandra heeft ons begeleid bij het inrichten van ons nieuwe huis. In een, voor ons, zeer drukke tijd heeft ze ons heel veel werk uit handen genomen door voorselecties te maken van producten die wij konden kiezen. Ze luisterde daarbij heel goed en voelde perfect aan wat onze smaak is. Zo kwam het dat het in bijna alle gevallen in één keer raak was. Ze is een fijne persoonlijkheid. Ze neemt de tijd en begrijpt dat keuzes maken niet altijd makkelijk is. Ook als iets (buiten haar schuld om) mis gaat, regelt ze dat het weer in orde komt. Ze werkt zeer nauwkeurig en houdt zich aan afspraken. Dit geldt ook voor de mensen in haar netwerk. Als we weer zouden gaan verhuizen, vragen we haar weer om ons te helpen. Maar dan al in een veel eerder stadium van de bouw.

Fam. de Kiewit Gantel de Baak

In 2009 heeft Sandra onze organisatie en de daarbij betrokken projectgroep als interieuradviseur op uitstekende wijze geadviseerd, begeleid en ondersteund bij een ingrijpende renovatie van WestlandTheater De Naald en complete make-over van alle publieksruimten in het theater. Daarbij deelnemend aan de bouwvergaderingen en intensief samenwerkend met de achitect, aannemers, onderaannemers en directie en bedrijfsleiding van WestlandTheater De Naald.
Al vanaf de eerste gesprekken was er die belangrijke klik doordat Sandra goed luisterde en al onze ideeën en wensen snel op creatieve en verrassende wijze wist in te vullen, naast de vele waardevolle suggesties, aanbevelingen en voorstellen voor de aankleding, inrichting, verlichting, kortom de totale ambiance in alle publieksruimten.
De betrokkenheid van Sandra bij het hele project, dat ruim een half jaar voorbereiding kende en in slechts drie maanden moest worden uitgevoerd, was opmerkelijk groot. De samenwerking was dermate plezierig en vol vertrouwen dat Sandra in 2010 eveneens betrokken is geweest bij de complete renovatie van de toiletgroepen in het theater. Ook daar heeft zij op verrassende wijze, binnen het gestelde budget, een renovatie en make over laten uitvoeren waarmee die ruimten in dezelfde sfeer als de overige publieksruimten zijn gebracht.
Nog vrijwel dagelijks ontvangen wij van bezoekers de opmerking dat de accommodatie zo sfeervol is geworden. Zonder twijfel kan ik stellen dat Sandra daar in hoge mate aan heeft bijgedragen.

Nico Baars, Directeur WestlandTheater De Naald

Sandra Kulsen is een zeer betrokken en resultaat gerichte projectleider. Mede door haar ideeën en inzet hebben we in WestlandTheater De Naald grote stappen gezet in het volmaken van de uitstraling en sfeer die wij belangrijk vinden. Haar oog voor perfectie en dito aansturing aan onderaannemers is zeer te bewonderen.

Otto Freutel, Bedrijfsleider WestlandTheater De Naald