Over Sandra Kulsen

Als kind fascineerden kleuren, stoffen, decoratie en meubels me al. Ik wilde graag interieurs creëren waar mensen gelukkig zijn. Na enkele organisatorische functies te hebben bekleed heb ik ervoor gekozen mijn hart te volgen en van mijn passie mijn werk te maken.
Bij het volgen van verschillende gespecialiseerde opleidingen voor interieurontwerp deed ik veel inspiratie en praktijkkennis op. In 2009 heb ik mijn bedrijf SK interieur opgezet.

Gevoel speelt een belangrijke rol voor mij, omdat ik me optimaal wil inleven in de gedachtewereld, wensen en verlangens van de opdrachtgever. Ook laat ik graag het karakter van de ruimte op me inwerken, zodat het interieur daar precies bij past.

In mijn vrije tijd dans, sport en fotografeer ik graag. Ook ben ik vaak te vinden op het strand, altijd een bron van inspiratie. Daar ontstaan spontaan de mooiste ideeën voor nieuwe interieurs.

Alles draait bij mij om aandacht voor het detail, de liefde voor vorm, kleur, bijzondere materialen en de afstemming van ruimte en inrichting. Met deze ingrediënten creëer ik een woon- of werkomgeving waar u zich thuis voelt.